DENİZLİ / SARAYKÖY - Hacı Nadire Mersin Cumhuriyet İlkokulu

Nis

Sarayköy Hacı Nadire Mersin Cumhuriyet İlkokulu olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutladık. Okul müdürümüz Barış YALÇIN'a ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun..

Nis

Okulumuzun var oluşunda emeği geçen, okulumuza adını veren hayırseverimiz Hacı Nadire Mersin'i sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle andık.

Mrt

Okulumuzda  12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü programı 12 Mart Salı günü kutlandı. Yeşim GÜRCAN yönetiminde hazırlanan program öğrencilerimizin şiirler okuması ve tiyatro gösterisi ile coşkulu şekilde kutlandı.

Şbt

Ekim ayında okulumuzda Erasmus Günleri kapsamında yaptığımız "Artırılmış Gerçeklik ve Dijital Eğitim" konulu sergimiz Denizli Valiliği tarafından seçilmiştir ve Ulusal Ajans'ın Erasmus Günleri Broşüründe ilimizi temsilen okulumuz yer almıştır.

Ock

Rehber öğretmenimiz Muhammed Saylan'ın ortağı olduğu Well-Being Through Rhythm and Game eTwinning projesi başladı. Proje etkinliği olarak öğrenciler psikolojik iyi oluş konusunda cümleler oluşturdular. Oluşturulan cümleler rehberlik panosunda sergilendi.

Ock

Özlem Işık öğretmenimizin kurucusu olduğu Along the Paths of Europe projemiz devam ediyor. Projemizde  üye ülkelerin bilmecelerini, yemek tariflerini öğrenmek için eğlenceli etkinlikler gerçekleştirdik. Ülkelerimizdeki ünlü yerleri tanitma etkinliklerimiz ile de Ocak ayını tamamladık.

Ock

Özlem ışık öğretmenimiz ve 2A sınıfımızın ortağı olduğu Aurora eTwinning projesi başladı. Bu proje kapsamında öğrencilerimiz eğlenceli sanat etkinlikleri yapacaklar. Aralık ve Ocak ayı etkinlikleri tamamlanan projemizde öğrenciler halı tasarımları yaptılar ve iplerden bileklik ördüler.

Ock

Okulumuz 4/C sınıfı öğretmenimiz öğrencileriyle birlikte bu sene yeni bir projede yer aldılar. Projemizin ismi Tell Me (Söyle Bana) Projenin logo anketinde sınıfımızın hazırlamış olduğu logo birinci seçilmiş ve proje logosu olmuştur.

Ock

Dönem sonu etkinlik haftası dahilinde düzenlediğimiz bilgi yarışmasını kazanan öğrencilerimize ödüllerini Okul Müdürümüz Sayın Barış Yalçın verdi. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, Okul Müdürümüz Barış YALÇIN'a ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında düzenlediği öğrenci-yazar buluşması etkinliğine katıldık. Okul öncesi öğrencilerimiz, yazar Zeliha Özyurt ile keyifli vakit geçirdiler. Bu programı hazırlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüzlüğümüze, Okul Müdürümüz Barış YALÇIN'a ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.