DENİZLİ / SARAYKÖY - Hacı Nadire Mersin Cumhuriyet İlkokulu

"I LEARN ACCORDING TO MY INTELLIGENCE/ ZEKÂMA GÖRE ÖĞRENİYORUM" eTwinning Projemiz

I LEARN ACCORDING TO MY INTELLIGENCE The eTwinning project named "I learn according to my intelligence", carried out by Emsal AKGÜL KOÇ, one of the classroom teachers of our school, is carried out together with our 2-C class. In the project, activities will be carried out in intelligence types such as verbal-linguistic, logical-mathematical, spatial, musical, physical-kinesthetic, interpersonal intelligence in order to develop and discover different types of intelligence. PURPOSE OF THE PROJECT: To maximize the learning level by using teaching methods that support all 8 types of intelligence while teaching our lessons according to Gardner's theory of multiple intelligences. Our project includes 14 partners from Turkey, Romania, Georgia, Poland and Spain, for the 7-11 age category. It is an international project for Our project will start in October 2023 and end in May 2024.

ZEKÂMA GÖRE ÖĞRENİYORUM Okulumuzun sınıf öğretmenlerinden Emsal AKGÜL KOÇ'un yürüttüğü "Zekama Göre Öğreniyorum" isimli eTwining projesi 2-C sınıfımızla birlikte yürütülmektedir. Projede farklı zeka türlerinin geliştirilmesi ve keşfedilmesi amacıyla sözel-dilsel, mantıksal-matematiksel, uzamsal, müzikal, fiziksel-kinestetik, kişilerarası zeka gibi zeka türlerinde etkinlikler gerçekleştirilecektir. PROJENİN AMACI: Derslerimizi Gardner'ın çoklu zeka kuramına göre işlerken 8 zeka türünün tamamını destekleyen öğretim yöntemlerini kullanarak öğrenme düzeyini en üst düzeye çıkarmak. Projemizde 7-11 yaş kategorisinde Türkiye, Romanya, Gürcistan, Polonya ve İspanya'dan 14 ortak yer alıyor. Uluslararası bir projedir. Projemiz Ekim 2023'te başlayıp Mayıs 2024'te bitecektir.

20-03-202420-03-202420-03-2024

Yayın: 20.03.2024 - Güncelleme: 20.03.2024 22:44 - Görüntülenme: 31